10

Komentari (10)

huizju
Previse zvijezda u ekipi.. ne moze to valjati
denimen9
PSG je upravo postao ekipa jer sada imaju najboljeg igrača odbrane svih vremena!
Dasler
@denimen9 Dečko ne pretjeruj, jedan od najboljih jeste, ali najbolji svih vremena ni najveći navijač Real Madrida to ne bi izjavio. Ne brukaj se živ bio.
denimen9
Ako zbrojiš broj titula koje je osvojio, sa brojem golova koje je dao velikim klubovima, plus rekorder Panenke. Dakle najkompletniji igrač odbrane svih vremena, svijetski prvak, 2x evropski prvak, mislim da ne treba dalje nabrajati
vence
Sjedi Maldini, cita i smjeska se ???
Dasler
To što si naveo ne čini odbrambenog igrača najboljim svih vremena. Ne znam ko ti lajka ove postove, da li si ti ili zaljubljenici u Ramosa, ko god da je, velika većina se neće složiti sa tvojom čudnom konstatacijom.
denimen9
Kao prvo vi djeco Maldinija niste ni gledali, kao drugo Vidić i Ramos su dva najbolja odbrambena igrača svih vremena, imaju na stotine kartona i na hiljade uzetih lopti i to je ono što čini odbrambenog igrača. Najbolji je onaj igrač koji je roženi pobjendik, ako PSG kojim sučajem i uzme LP, to ce biti Ramosova zasluga, i ničija druga
denimen9
I da dodam da je Ramos zabio 5-10 slobodnjaka, koje Maldini moze samo na youtube da gleda.
Dasler
@denimen9 Samo bi volio znati na osnovu čega zaključuješ da mi "djeca" nismo gledali Maldinija :)
Imaš svoj stav, velika većina svoj i to je dobro. Bitno je da mali procenat misli kao ti, što dovoljno govori o tvojoj konstataciji. Živio!
Miskee
Ramos je igračina meni je omiljeni uz Lewu i Neymara.U top 3 svih vremena je sigurno
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti