Jedno ime na spisku PSG-a za okršaj na Etihadu šokiralo i navijače Parižana

Konačno je u konkurenciji za meč

Jedno ime na spisku PSG-a za okršaj na Etihadu šokiralo i navijače Parižana

E. Čaušević

Fudbaleri PSG-a sutra igraju u gostima protiv Manchester Cityja meč grupne faze Lige prvaka.

PSG je u prvom duelu ovih timova uspio da slavi sa 2:0 na krilima Lionela Messija i sigurno je da nas i sutra na Etihadu očekuje odličan meč.

Ovo će biti i direktan okršaj za prvo mjesto u grupi koje trenutno drži City sa devet bodova, dok PSG ima jedan bod manje.

Utakmica na Etihadu igra se od 21 sat, a Mauricio Pochettino saopštio je jutros listu igrača na koje će sutra računati u Manchesteru.

Navijači PSG-a bili su u šoku kada su na listi konačno vidjeli ime Sergija Ramosa koji je još ljetos došao kao veliko pojačanje u francuski klub, ali još uvijek čeka na svoj debi.

Ramos je ljetos došao u PSG iz Real Madrida kao slobodan igrač, ali još uvijek nije odigrao ni minute za ovaj klub.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Iskusni defanzivac imao je problema s povredama i fizičkom spremom, a čak se špekulisalo da PSG ima namjeru u januaru da raskine ugovor s njim.

No, Ramos se konačno oporavio i već nekoliko sedmica trenira s prvom ekipom, te je konačno uspio da se nađe u sastavu za takmičarsku utakmicu. PSG na Etihad sada stiže u najjačem sastavu što navijače ovog kluba itekako raduje.

Top Komentari

denimen9
PSG je upravo postao ekipa jer sada imaju najboljeg igrača odbrane svih vremena!
5 7
huizju
Previse zvijezda u ekipi.. ne moze to valjati
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi