Maurizio Sarri ignorisao savjet doktora i izazvao bijes čelnika Juventusa

Ne pazi na zdravlje

Maurizio Sarri ignorisao savjet doktora i izazvao bijes čelnika Juventusa

Endin Čaušević

Maurizio Sarri bi za vikend trebao s klupe voditi ekipu Juventusa u derbiju protiv Napolija nakon što se oporavio od upale pluća.

Sarri nije vodio Juventus u prvom kolu na gostovanju protiv Parme jer je imao zdravstvenih problema, odnoso upalu pluća. Međutim, italijanski stručnjak se pojavio na treninzima ove sedmice i gotovo sigurno će biti s ekipom protiv Napolija.

No, italijanski mediji prenose da doktori i čelnici Juventusa nisu zadovoljni njegovim ponašanjem. Navodno, Sarriju su rekli da mora što prije prestati s konzumiranjem cigareta jer to radi u velikoj mjeri.

Ipak, Sarri je odbio da prestane pušiti cigarete što je naljutilo čelnike Juventusa jer su svjesni da je upravo zbog toga imao probleme s plućima, te da će mu se zdravstveno stanje pogoršati ukoliko nastavi sa starim navikama.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Sarri se fotografisao s jednim od navijača Juventusa i vidjelo se da u rukama drži kutiju cigareta što je itekako naljutilo čelne ljude Stare dame jer je navodno rekao da će poslušati savjet ljekara. Ovaj trener nedavno je priznao da dnevno ispuši čak 80 cigareta što je odmah bio znak za uzbunu.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zoilomas
Samo pusi stari sarri boli te ona stvar, tvoj zivot tvoja stvar
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi