Maurizio Sarri prozvao Bayern: To je znak nepoštovanja

Zbog Calluma Hudsona-Odoija

Maurizio Sarri prozvao Bayern: To je znak nepoštovanja

Maurizio Sarri je na današnjoj press konferenciji javno optužio minhenski Bayern za neprofesionalizam kada je u pitanju "lov" Bavaraca na krilnog igrača Chelseaja Calluma Hudsona-Odoija.

Mladi, 18-godišnji Hudson-Odoi još uvijek nije dobio pravu priliku u Chelseaju, a u posljednje vrijeme se itekako povezuje sa transferom u Bayern Munchen koji očigledno želi podmladiti ekipu.

Ipak, na press konferenciji povodom meča sa Newcastleom, trener Chelseaja Maurizio Sarri je govorio o Hudsonu-Odoiju i istakao da ga želi zadržati na Stamford Bridgeu.

"Mislim da to nije profesionalno. Oni govore o igraču koji je pod ugovorom sa Chelseajem, mislim da tako pokazuju nepoštovanje prema našem klubu. Veoma sam zadovoljan sa Callumom kao igračem, stalno napreduje. Mora još poraditi na kretnjama bez lopte. Volio bih ga imati na raspolaganju u budućnosti", istakao je Maurizio Sarri.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Prema riječima ESPN-ovog Toma Hamiltona, Bayern je nedavno uputio ii četvrtu ponudu za mladog fudbalera Chelseaja i to u iznosu od skoro 40 miliona eura. Špekuliše se i da Hudson-Odoi ne želi produžiti ugovor sa Chelseajem, dok njegov važeći ističe 2020. godine.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi