Chelsea odbio nevjerovatnu ponudu Barcelone za Williana
Brazilac je u London stigao na ljeto 2013. godine iz Anžija, a tržišna vrijednost mu se procjenjuje na 50 miliona eura.

Nudili Malcoma i 55 miliona eura

Chelsea odbio nevjerovatnu ponudu Barcelone za Williana

Inostrani mediji prenose kako je Chelsea odbio ponudu Barcelone za krilnog napadača Williana. 

Jučer se u medijima pojavila informacija da su Plavci iz Londona primili ponudu za svog Brazilca i to od Barcelone, a bilo je navedeno da je u pitanju 55 miliona eura i najvjerovatnije Malcom.

Danas je ova informacija potvrđena uz dodatak da je ponuda ipak odbijena. Ovo je samo još jedan dokaz koliko u timu sa Stamford Bridge stadona cijene ovog fudbalera te ga nisu htjeli prodati čak ni kada je stigla ovako dobra ponuda.

Inače, ovo nije prvi put da se Barcelona interesuje za Williana, jer su Katalonci još ljetos na sve načine pokušavali da ga angažuju, ali nisu uspjeli.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Inače, Brazilac je u toku aktuelne sezone odigrao ukupno 31 utakmicu u dresu Chelseaja te je postigao četiri gola uz šest upisanih asistencija.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mele
Malc bi kod Sarr bio skoro kao Hazard, jer stvarno momak zna igrati , ima Messijeve poteze, sut, dribling, na vise pozicija ofenzivno moze igrati, mislim da vrijedi sigurno koliko i Willian, ako ne i vise, jer je mlad i pokazace svoj talenat uskoro.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi