Allegri nije jedini trener s kojim su razgovarali čelnici Rome

I Sarri bio na sastanku

Allegri nije jedini trener s kojim su razgovarali čelnici Rome

E. Čaušević

Italijanski mediji objavili su jutros da je Massimiliano Allegri dogovori da preuzme trenersku klupu Rome na kraju sezone.

Paulo Fonseca će ostati u rimskom klubu do kraja sezone, a onda će na njegovo mjesto doći Allegri koji je potpisao predugovor s Vučicom.

On je obavio jučer sastanak s sportskim direktorom Tiagom Pintom, te je pristao na uslove koje mu je ponudila Roma. Njegov jedini uslov bio je da preuzme klub na ljeto jer želi da ima dovoljno vremena da napravi ekipu onako kako on želi.

No, prije nekoliko trenutaka pojavila se informacija da Allegri nije bio jedini trener s kojim je Roma obavila razgovore.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Naime, Pinto je istog dana imao sastanak s Maurizijem Sarrijem koji je bez posla od ljeta nakon što je dobio otkaz u Juventusu. Međutim, u Romi su se na kraju odlučili za Allegrija i pristali su na uslove koje je on traži.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

GAZIJASAISTOKA_
I VLADO JAGODIC je slobodan..pa napravite jedan tekst, da su i sa njim obavljeni razgovori..
4 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi