Pojavio se i video: Allegri sve dogovorio s Romom, šta to znači za Edina Džeku?

Stiže na klupu Vučice

Pojavio se i video: Allegri sve dogovorio s Romom, šta to znači za Edina Džeku?

E. Čaušević

Massimiliano Allegri će svoju trenersku karijeru najvjerovatnije nastaviti na klupi Rome.

Allegri je skoro dvije godine bez posla nakon što je dobio otkaz u Juventusu, ali čini se da je odlučio da se konačno vrati na trenersku klupu. Već nekoliko dana se piše o tome da Allegri stiže u Romu, ali na kraju sezone.

Italijanski mediji objavili su da je Allegri potpisao predugovor s rimskim klubom, ali da je odlučio da na ljeto preuzme klub kako bi imao vremena da skroji ekipu onako kako on želi.

Čelnici Rome su željeli da on odmah zamijeni Paula Fonsecu, ali na kraju je odlučeno da Portugalac ostane u Romi do kraja sezone, a nakon toga će Allegri preuzeti kormilo.

Jučer se pojavio i video na kojem se vidi da je Allegri imao sastanak sa sportskim direktorom Rome, Tiagom Pintom, te da su dogovorili sve uslove njegovog ugovora.

Poznato je da je Edin Džeko u sukobu s Fonsecom i da klub želi da ga proda, ali mediji na Apeninima pišu da bi Dijamant mogao ostati u Rimu jer je jasno da od ljeta više neće sarađivati s Fonsecom već sa Allegrijem.

Potražite više informacija na temu Serie A:

No, sigurno je da bi Džeko dosta manje, pa skoro i nikako igrao do kraja sezone, ali u narednim danima će biti mnogo jasnija sudbina bh. napadača.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

karlhajncbrazzzo
Sinoć bijaše u narednim satima, a jutros u narednim danima. Eto klikova u najavi, mašala. :D
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi