Icardi napušta Evropu?
FOTO: EPA

Stiže ponuda sa istoka

Icardi napušta Evropu?

Haris Zilić

PSG ne računa više na Maura Icardija.

Novi trener Parižana Christophe Galtier napravio je listu otpisanih među kojima je i pomenuti icardi.

Inače, od ranije su otpisani Layvin Kurzawa, Abdou Diallo, Idrissa Gueye, Ander Herrera, Julian Draxler, Thilo Kehrer. Igrači koji su i prošle godine bili na marginama.

Nakon ove vijesti, lansirana je informacija da bi Icardi mogao karijeru nastaviti van Evrope.

Za usluge Argetninca zainteresovan je Al Shabab iz Saudijske Arabije koji u posljednje vrijeme dovodi sve više igrača iz Evrope.

Nedavno su ozvaničili transfer Gregorza Krychowiaka, a kapiten tima je Ever Banega (34).

Upravo iskusni Banega bi mogao odigrati glavnu ulogu u dolasku Icardija. Banega je kapiten Al Shababa i sigurno da njegova riječ ima težinu kod trenera i uprave kluba.

Icardi ima 29 godina i pitanje je da li u ovim godinama želi van Evrope, ali sigurno da će veliku ulogu u svemu igrati i finansijska injekcija iz Arabije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi