Stari lisac uvijek dobije šta želi: Wanda je čula ponudu i sada je sve na njoj
Foto - EPA

Galliani želi Maura

Stari lisac uvijek dobije šta želi: Wanda je čula ponudu i sada je sve na njoj

Midhat Šljivak

Direktor novog italijanskog prvoligaša Monze Adriano Galliani pokušava dovesti velika imena za prvu sezonu ovog kluba u društvu najboljih timova.

Galliani s ovim klubom ima velike planove. Za ciljeve mu trebaju zvijezde, a cilj iskusnog fudbalskog radnika je dovođenje argentinskog napadača Maura Icardija.

Icardi nije u prvom planu PSG-a. To će Galliani pokušati da iskoristi i da ga dovede na posudbi, a kako bi omekšao stav porodice Icardi o povratku u Italiju, iskusni lisac ima zanimljiv plan.

Tako Galliani planira agentici i ženi argentinske zvijezde Wandi Nari ponuditi posao na televiziji. Garantuje joj da će imati vlastiti TV show i to je ponuda koja će sigurno biti izuzetno zanimljiva kontroverznoj ljepotici.

PSG je spreman da pošalje 29-godišnjeg napadača na posudbu. Na njega se ne računa, a sigurno je i da Mauro ne želi provesti još jednu sezonu grijući klupu.

Oglasi

Podsjetimo, Mauro Icardi je kompletnu profesionalnu karijeru proveo u Italiji prije odlaska u PSG 2019. godine.

Sve je počelo u Sampdoriji, a zatim je sedam godina nosio dres Intera. Ipak, osim po golovima bio je poznat po brojnim skandalima i sigurno da bi ga na povratku u Italiju dočekali brojni zvižduci.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Međutim, neće biti iznenađenje ako se to desi. Galliani je stari lisac koji zna na koju kartu igrati i Icardi bi mogao povesti Monzu u novu sezonu.

Ovaj klub je danas potpisao Stefana Sensija, a očekuje se i dolazak još nekoliko poznatih imena.

Top Komentari

MKB10F16
Wanda Nara je provjerena drolja
6 1
axel42
Mogla bi i Wanda zaplatiti od starog lisca!
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi