Icardiju je trebalo pet minuta da pred Wandinim očima 'zabrlja' u Istanbulu
Foto - Screenshot

Nevjerovatan je

Icardiju je trebalo pet minuta da pred Wandinim očima 'zabrlja' u Istanbulu

M. Šljivak

Mauro Icardi postao je novi igrač Galatasaraya.

Argentinski napadač dočekan je kao kralj u Istanbulu. On će biti nova velika zvijezda u timu, ali ne i jedina jer dolaze još Juan Mata i James Rodriguez, dok su tu već Dries Mertens i Lucas Torreira.

Icardi je u Istanbul stigao u društvu supruge Wande Nare i djece. Nije skidao osmijeh s lica dok su ga navijači pozdravljali, a zatim se desio i jedan veoma zanimljiv detalj.

Boraveći u klupskim prostorijama pažnju Maura Icardija privukla je djevojka koja je po svemu sudeći zaposlena u Galatasarayu.

Crnokosa ljepotica prošla je ispred Maura, a 29-godišnji Argentinac ju je ispratio pogledom i to je privuklo ogromnu pažnju turskih medija.

Oglasi

Wanda Nara sigurno neće biti sretna kada vidi ovaj snimak. Njihov brak je često bio u krizi u prethodnom periodu, ali su uspjeli da riješe sve nesporazume.

Mauro je još jednom pokazao da je veliki ljubitelj žena i istinski zavodnik. Wanda će morati da ga drži na oku tokom boravka u Istanbulu jer će sigurno biti popriličnih izazova ispred Argentinca.

Mauro Icardi je prethodne tri godine igrao u PSG-u. Za ovaj klub nastupio je 92 puta i postigao je 38 golova. Ipak, na početku ove sezone otpisan je od novog trenera Christophera Galtiera i odlučio je otići na posudbu.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Prethodno je ovaj fudbaler nastupao još za Inter i Sampdoriju, a omladinski staž odradio je u ekipi Barcelone.

U reprezentaciji Argentine nije imao previše mjesta za igru. Gaučos je bio samo osam puta i postigao je jedan pogodak.

Oglasi