PSG koristi sukob Icardija i najvatrenijih navijača Intera
Foto: EPA

Seli se u Francusku?

PSG koristi sukob Icardija i najvatrenijih navijača Intera

Adnan Beganović

Argentinski napadač Mauro Icardi mogao bi već u januaru napustiti Inter, a za njegovim uslugama zainteresirano je nekoliko klubova, prije svega francuski prvak PSG.

Mauuro Icardi u nemilosti je najvatrenijih navijača Intera, tako da je njegov odlazak iz kluba u januarskom prelaznom roku izgleda kao realna opcija.

Francuski mediji pišu da će PSG-e pokušati iskoristiti sukob Icardija i navijača, te da će u januarskom prelaznom roku na adresu Intera poslati službenu ponudu.

Podsjetimo, PSG je i u ljetnom prelaznom roku pokušao dovesti Icardija, no nije uspio. Sada francuskom prvaku na ruku idu zategnuti odnosi igrača i navijača i upravo zbog toga se u redovima francuskog prvaka nadaju da će u januaru biti uspješniji.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Icardi je u dosadašnjem dijelu sezone odigrao deset utakmica za Inter i pritom jre postigao šest golova kojima je dodao dvije asistencije.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi