Mauro Icardi neće ostati samo bez mjesta u Interu već i u reprezentaciji Argentine

Sve su šanse da propušta Copa Americu

Mauro Icardi neće ostati samo bez mjesta u Interu već i u reprezentaciji Argentine

Endin Čaušević

Argentinski napadač Mauro Icardi je izgleda završio svoju avanturu u Interu, te su sve šanse da će ga ovaj klub prodati na kraju sezone.

Icardi je propustio prethodne četiri utakmice Intera zbog navodne povrede, ali je pregledima dokazano da je bio spreman za mečeve. Sve to se počelo dešavati kada mu je klub oduzeo kapitensku traku zbog toga što već mjesecima odugovlači s potpisom novog ugovora.

Danas su se pojavile informacije da Icardi više neće zaigrati za Inter jer na kraju sezone želi napustiti klub. Navodno, ovaj napadač čak pregovara s Juventusom koji će vjerovatno aktivirati njegovu otkupnu klauzulu.

No, Icardija će takva odluka sigurno koštati jer je već sada jasno da neće zaigrati više za Inter ako ne produži saradnju. Ipak, posljedice su i gore jer bi zbog toga mogao propustiti da zaigra za Argentinu ovog ljeta na Copa America.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Sky Sports prenosi da je selektor Gaučosa, Lionel Scaloni, poručio Icardiju da neće dobiti poziv ako ne bude igrao, a njegovo mjesto će na kraju vjerovatno zauzeti Sergio Aguero ili Gonzalo Higuain.

Copa America igra se od 14. juna u Brazilu, a jasno je da je Argentina jedan od favorita jer će se u reprezentaciju vratiti i Lionel Messi.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zoilomas
Ma on je obicna pizda a sad postao i izdajnik
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi