Wanda i Mauro bi ponovo mogli pakovati kofere
Foto - EPA

Spominje se odlazak Icardija iz PSG-a

Wanda i Mauro bi ponovo mogli pakovati kofere

M. Šljivak

Mauro Icardi mogao bi navodno napustiti PSG.

Francuski mediji nisu sigurni da li će argentinski napadač imati mjesto prvog napadača kod Mauricija Pochettina i navodno bi se mogao desiti još jedan transfer 27-godišnjeg napadača.

Icardi je trenutno van terena zbog povrede. Međutim, za povratak u prvih 11 francuskog prvaka morat će se dobro namučiti jer Moise Kean igra zaista fenomenalno.

Mediji u Francuskoj su gotovo uvjereni da Icardi neće biti glavna uzdanica kod Pochettina. Počelo se špekulisati o povratku u Italiju i ponovo je u prvom planu ime ekipe Juventusa.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Stara dama je ranije pokazivala interes za Icardija. Ipak, nisu uspjeli da ga dovedu, a vidjet ćemo hoće li to uspjeti sad, pa neće biti čudo ako njegov agent i supruga Wanda i Mauro opet budu pakovali kofere za selidbu.

Icardi je u dresu PSG-a odigrao ukupno 39 utakmica i zabio je 22 gola, od čega dva ove sezone.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi