L'Equipe otkrio kako su igrači PSG-a reagovali u WhatsApp grupi kada su čuli za otkaz Tuchela

Kao grom iz vedra neba

L'Equipe otkrio kako su igrači PSG-a reagovali u WhatsApp grupi kada su čuli za otkaz Tuchela

E. Čaušević

PSG je prije nekoliko dana sve šokirao kada su objavili da Thomas Tuchel više nije trener ovog tima.

Parižani su objavili prije nekoliko dana da Tuchel više nije trener ovog kluba, te su kao razlog naveli nepovezanost s timom, ali je jasno da baš nisu otkrili pravi razlog njegovog otkaza.

Mnogi vjeruju da je otkaz dobio zbog spornog intervjua koji je dao za njemačke medije, a kasnije je Tuchel poručio da je to sve bila šala i da nije prevedeno baš najbolje.

Iz PSG-a tvrde da Tuchel nije baš povezan najbolje s igračima, ali ubrzo su demantovani. Ugledni L'Equipe objavio je da su igrači bili u šoku kada su čuli da je Tuchel dobio otkaz i nije im jasno zbog čega je klub donio takvu odluku.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Navodno, igrači PSG-a ne podržavaju odluku kluba da uruče otkaz Tuchelu i kako L'Equipe prenosi burno su reagovali u svojoj WhatsApp grupi što je mogao vidjeti i njemački stručnjak.

No, jasno je da to neće ništa promijeniti i očekuje se u narednim danima da će Mauricio Pochettino biti izabran za novog trenera PSG-a.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi