Allegri šokirao sve: "Inter je šampion"
Foto - EPA

Trener Juventusa nakon meča u Bergamu

Allegri šokirao sve: "Inter je šampion"

M. Šljivak

Trener Juventusa Massimiliano Allegri sinoć je nakon utakmice s Atalantom u Bergamu (1:1) priznao da Stara dama nema prevelike šanse za osvajanje titule prvaka ove sezone.

Bianconeri su trenutno četvrti na tabeli Serie A s 46 osvojenih bodova. Vodeći Milan ima devet bodova više, Inter osam, a Napoli sedam.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CVkX8WKNeDE/[/instagram]

Svoj tim Allegri ne vidi na tronu na kraju sezone, a po njegovom mišljenju titulu će ponovo uzeti Inter.

"Ko će osvojiti prvenstvo? Inter. Imaju najjači tim uz svo poštovanje Milanu i Napoliju. Trenutno su bolji od nas, najviše zahvaljujući tome što smo na otvaranju sezone izgubili dosta bodova. Da imamo barem četiri boda više, imali bismo istinsku zabavu na vrhu", rekao je Allegri.

Trener torinskog velikana istakao je i da će njegov tim razmišljati o osvajanju četvrte pozicije koja vodi u Ligu prvaka i da je to cilj kluba i ove sezone.

Potražite više informacija na temu Serie A:

[instagram]https://www.instagram.com/p/CUBIwTKNN1S/[/instagram]

Podsjetimo, prošle godine Juve je igrao očajno i jedva su u finišu sezone uspjeli doći do plasmana u najelitnije evropsko takmičenje.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MirzACM
Vidjet cemo 22.05. ??
4 0
zajid08
Realno upravu je, Inter ima najbolji kadar
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi