"Džeko je svjetlost koja vas smiri kada se probudite iz noćne more"

Novinar poznatog lista

"Džeko je svjetlost koja vas smiri kada se probudite iz noćne more"

Eldar Ganibegović

Edin Džeko sinoć je ponovo bio spasioc Intera.

Dijamant je postigao izjednačujući gol protiv Napolija u derbiju 25. kola italijanske Serije A (1:1) i tako donio bod svom timu na vrućem gostovanju.

Nakon utakmice samo riječi hvale dolaze za kapitena reprezentacije Bosne i Hercegovine, a takve je dobio i od novinara poznatog lista "Gazzetta dello Sport", Davidea Stoppinija.

"Edin Džeko je svjetlost koja vas smiri kada se u neka doba noći probudite iz noćne more u mraku", napisao je.

Za Džeku je to bio 10. gol u Seriji A ove sezone, a ukupno je na 14 u svim takmičenjima uz sedam asistencija koje je dodao.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Njegov Inter sada je drugoplasirani na tabeli u ligi iza Milana s 54 boda, bodom manje, ali i utakmicom manje od svog gradskog rivala.

Napoli je s 53 treći, ali također s utakmicom više od Intera.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Kiss
Džeko je klasa od igrača to je sinoć opet potvrdio
6 0
user1629571423
Kralj šesnesterca naš Dijamant ??
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti