Max Allgeri: Probudili su nas, ali nema potrebe za dramom
Malo ko je očekivao da će Juventus izgubiti u Genovi. Na kraju se to ipak desilo (Foto: EPA)

Trener Juventusa

Max Allgeri: Probudili su nas, ali nema potrebe za dramom

M. Šljivak

Juventus je danas na gostovanju u Genoi doživio prvi poraz sezone.

Domaći tim je odigrao fantastičan meč i na kraju se mogu pohvaliti kako su upravo oni prvi pobijedili vjerovatno novog-starog šampiona.

Trener Stare dama Massimiliano Allegri istakao je kako bi ovaj poraz trebao probuditi ekipu, ali da nema potrebe praviti dramu.

"Nismo odigrali dobar meč, igrali smo loše, a oni su iznenada zabili gol. Ipak, ovo je pravi trenutak za poraz, jer imamo vremena u ovoj pauzi da se odmorimo", istakao je Allegri, te je dodao:

"Vjerovatno smo mislili da smo već šampioni, ali to nije tako. Treba nam još pet pobjeda i da se nadamo da će Napoli gubiti bodove. Nemoguće je stalno pobjeđivati", rekao je Allegri uz dodatak.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Ako nam šta ovaj poraz može donijeti je buđenje. Ipak, nema potrebe da se pravi prevelika drama. Odigrali smo 28 utakmica, 24 smo dobili, tri odigrali neriješeno i jednu izgubili. Nije to tako loše", istakao je Allegri.

Juventus nakon pauze zbog reprezentativnih utakmica igra meč protiv Empolija.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi