Igrač West Hama izbezumljeno i panično bježao od psa na parkingu, saigrači ga snimali i ismijavali

Cornet u centru pažnje

Igrač West Hama izbezumljeno i panično bježao od psa na parkingu, saigrači ga snimali i ismijavali

Endin Čaušević

Fudbaler iz Obale Slonovače, Maxwell Cornet, našao se u centru pažnje nakon što se na društvenim mrežama pojavio video na kojem se vidi kako bježi od psa koji ga je ganjao na parkingu trening centra West Hama.

Cornet je u West Ham stigao početkom ove sezone iz Burnleyja za 20 miliona eura i od njega se u londonskom klubu mnogo očekuje.

Ovog 26-godišnjaka pamtimo još dok je nosio dres Lyona gdje je pružao sjajne partije, a potom je na ljeto 2021. godine otišao u Burnley gdje je igrao samo jednu sezonu prije dolaska u West Ham.

No, Cornet se ovaj put nije našao u centru pažnje zbog onoga što je uradio na fudbalskom terenu već zbog videa koji se pojavio na društvenim mrežama i koji je mnoge nasmijao do suza.

Naime, video je objavio njegov saigrač Thilo Kehrer na kojem se vidi kako Cornet panično bježi od psa koji ga ganja.

Pas je inače u vlasništvu jednog od igrača West Hama, te ga je on poveo na trening londonskog kluba, ali odmah je bilo jasno da Cornet nije baš najsretniji zbog toga.

Oglasi

U jednom trenutku Cornet je krenuo prema svom automobilu, ali je pas krenuo za njim što je izbezumilo fudbalera West Hama.

On nije stigao da pobjegne u svoj automobil i krenuo je panično da bježi, ali pas je trčao za njim. Pokušao je da uđe i u trening centar West Hama, no razočarao se kada je shvatio da su vrata zaključana i da mora nastaviti da bježi.

Na kraju je njegov saigrač pozvao psa da se vrati što je on i uradio, a Cornet je mogao da odahne i konačno se vrati u svoj automobil.

Međutim, bilo je jasno da nije baš sretan zbog onoga što se desilo i svojim saigračima koji su se smijali dok ga je pas ganjao pokušao je da objasni koliko se boji te životinje.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Inače, Cornet je prošao sve omladinske kategorije selekcije Francuske, ali nakon što nije dobio poziv u A tim odlučio je da nastupa za reprezentaciju Obale Slonovače.

U dosadašnjem dijelu sezone u dresu West Hama upisao je 15 nastupa u svim takmičenjima, te je ubilježio pet asistencija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi