Mazzarri: Susreti Milana i Napolija su uvijek posebni

Trener Napolija pred večerašnji derbi

Mazzarri: Susreti Milana i Napolija su uvijek posebni

Večeras je na rasporedu duel velikih rivala Serije A, Milana i Napolija. Trener Napolitanaca, Walter Mazzari svjestan je važnosti ovog duela. 

Nije Mazzari odustao ni od titule, iako je svjestan da su šanse Napolija jako male. 

 

"Matematički naše šanse da budemo prvi su još uvijek realne. Zašto da ne? Istina je da je Juventus mnogo odmakao i da treba biti realan, ali u fudbalu je sve moguće. Imamo 14 bodova više nego prošle sezone u ovo vrijeme. Najvažnije je da napredujemo," rekao je Mazzari i dodao: 

Potražite više informacija na temu Serie A:

 

"Ovo je važan test zrelosti za obje ekipe. Dueli Milana i Napolija su uvijek posebni i mi uživamo u tim utakmicama. Nadam se da igrači neće biti previše nervozni," riječi su Mazzarija. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.