Mazzarri: Tužan sam jer se VAR koristi samo za velike klubove

Torino poražen od Juventusa

Mazzarri: Tužan sam jer se VAR koristi samo za velike klubove

Endin Čaušević

Fudbaleri Juventusa jučer su kao gosti pobijedili Torino s minimalnih 1:0 u gradskom derbiju u okviru 16. kola italijanske Serije A.

U veoma tvrdoj utakmici na kojoj nije bilo mnogo izglednih prilika na kraju je slavila Stara dama, a jedini gol na meču postigao je Cristiano Ronaldo iz penala u 70. minuti. Nakon meča igrači Torina bili su bijesni na sudiju Guidu jer su smatrali da ih je oštetio u ovom meču.

Oni najviše izdvajaju dvije situacije na početku drugog poluvremena i vjeruju da im sudija nije svirao dva čista penala nad Belottijem i Zazom. Trener Torina, Walter Mazzarri, je zadovoljan igrom svoje ekipe i vjeruje da su zaslužili barem bod.

"Igračima nemam ništa da prigovorim jer su se maksimalno borili. U ovakvim utakmicama obično neke male stvari odluče meč. Ljut sam što sudija nije koristio VAR kad su Belotti i Zaza bili na na travi jer je očito bilo da su faulirani. Siguran sam da nam nisu svirali bar dva penala i tužan sam ako se samo VAR koristi za velike klubove", rekao je Mazzarri.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi