Ronaldo: Shvatio sam da navijači Juventusa ne žele izgubiti od dva kluba

U susret derbiju grada Torina

Ronaldo: Shvatio sam da navijači Juventusa ne žele izgubiti od dva kluba

Portugalski fudbaler Cristiano Ronaldo govorio je za Tuttosport o očekivanjima od naredne utakmice svog Juventusa protiv Torina.

Prva zvijezda Serije A je tom prilikom poručila da je shvatila kako navijači Juventusa nikako ne žele izgubiti od dva kluba - Intera i Torina.

"Jedan čovjek koji je u našem klubu zadužen za dresove mi je rekao 'molim te, morate pobijediti, inače će moja nana...'", rekao je Ronaldo i dodao:

"Naučio sam da navijači Juventusa ne žele da izgube od dva kluba: protiv Intera i Torina. Gubljenje je uvijek loše i ja to ne volim. Derbi je uvijek veliki događaj i moramo pobijediti. Miran sam jer znam koji je potencijal ovog tima. Slijede nam neke veoma važne utakmice", poručio je Portugalac.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inače, Ronaldo je u toku aktuelne sezone odigrao ukupno 20 utakmica za Staru damu te je postigao 11 golova uz osam asistencija.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

gumenakita
A ja mislio da je glup a vidis covjek konta
2 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi