"Dajte novac ili neka vam igra golfer"

Zanimljiva poruka

"Dajte novac ili neka vam igra golfer"

S. Grebović

Nema sumnje da je Messijev transfer u PSG top priča ovog ljeta u svijetu fudbala.

Argentinac je prelaskom iz Barcelone u Pariz napravio pravi bum.

Tako je formiran udarni trio Neymar-Messi-Mbappe, ali vrlo je moguće da ga nećemo vidjeti na djelu.

Uprava PSG je u dilemi budući da Mbappeu na kraju sezone ističe ugovor sa ovim klubom, a ovog ljeta Real želi da ga dovede u svoje redove za višemilionski iznos novca.

Khalif Al Tani, rođak vlasnika tima sa Parka Prinčeva, Nassera El Kaleifija, na Twitteru je napisao jednu zanimljivu poruku, a koja se tiče Real Madrida i Garetha Balea.

"Ako imate para za dogovorenu cijenu, javite se. Ili neka vam golfer igra cijele sezone", napisao je.

Golfer koji spominje je bez dvojbe velški fudbaler koji je sam izjavljivao da mu je golf postao zanimljiviji nego fudbal.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Top Komentari

miki30
Ovih Arapa što su se digli. Pa bolan bolan šta ćeš ti spiminjati Real Madrid. Samo ime Real Madrid zvuči tako veliko, tako grandiozno. 100 godina vam treba da stignete takav jedan klub. Ti ćeš nekog prozivati. Možeš imati pare ali džaba ti kad svaki igrač zna koliki je Real a šta je PSG.
15 6
emanuelmacron
nemogu svatiti kakva je to vrsta ljudi sto udje na neki portal i prati neke pravopisne greske,a uopste ga ne zanima sadrzaj, i jos to komentarise,pa nije ti ovo ucenje englesko,nas interesuje sport jel ko prno ili mu se zena upiskila prilikom snosaja.Provjeri molim te ti profesore dali sam tacno napisao,prno ili prdnuo , u oba slucaja znamo sta to znaci.
14 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi