"Mbappe i Neymar nam u ovom trenutku ne trebaju"
Mbappe i Neymar su neko vrijeme na meti Reala

Morientes smatra da njegovom bivšem klubu nisu potrebna pojačanja u napadu

"Mbappe i Neymar nam u ovom trenutku ne trebaju"

S. Pašalić

Kylian Mbappe i Neymar se već neko vrijeme povezuju sa Real Madridom, ali ne misle svi da su ova dva igrača trenutno potrebna ovom klubu.

Jedan od takvih je i bivši igrač Reala, Fernando Morientes, smatra da u ovom trenutku klubu nisu potrebni igrači poput Mbappea i Neymara.

"Trenutno ne bih dovodio napadača u Real Madrid. Nije potrebno. Čekajte dok Hazard bude spreman kao na početku sezone, a sada s povredom, on još uvijek mora sačekati."

"Lewandowski, Mbappe i Neymar su vrlo dobri, ali mislim da s Benzemom, Jovićem i Marianom Diazom, koji još nije igrao ove sezone nema potrebe da dovode ikoga.", rekao je Morientes koji se osvrnuo i na sjajne igre Carvajala i Odegaarda koji su na posudbi ove sezone.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Ima mladih koji odlaze na posudbu i poboljšavaju se. Baš kao što se dogodilo s Danijem Carvajalom. Odegaard je sjajan igrač, a njegov prelazak u Real Sociedad bio je sjajan."

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Kockasecera
Cebalos je na posudbi, ne Carvahal
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi