Mbappe izabrao najbolju postavu svih vremena, pa ga čitatelji Marce nagradili

Paklen tim!

Mbappe izabrao najbolju postavu svih vremena, pa ga čitatelji Marce nagradili

Francuski reprezentativac i nogometaš PSG-a Kylian Mbappe odabrao je idealnu postavu za špansku Marcu i na kraju je pobijedio u glasanju koje je sprovedeno preko njene stranice.

Marca je ovih dana, dok nema fudbala i ostalih sportova, odlučila da se pozabavi nekim drugim stvarima. Tako su odvodjili nekoliko fudbalskih zvijezda i najpopularnijih trenera današnjice kako bi ih upitali da sastave svoje idealne postave.

Nakon što su svi odabrali, slijedilo je glasanje i odabrano je da je Mbappeova postava najbolja sa preko 20.00 glasova. Ruku na srce, Mbappe je mogao birati sve fudbalere koje je gledao u životu, dok su mnogi drugi samo birali one s kojima su igrali tokom karijera ili koje su vodili kao treneri.

Bilo kako bilo, pogledajmo kakav je tim odabrao Mbappe:

Gianluigi Buffon, Roberto Carlos, Cafu, Paulo Maldini, Sergio Ramos, Zinedine Zidane, Ronaldinho, Neymar, Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Ronaldo.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Na drugom mjesto u glasanju Marce nalazi se postava koju je odabrao Brazilac Ronaldo, pa onda slijede Eric Cantona, Raul Gonzales itd.

Top Komentari

Jupp
Kahn Vidic Ramos R.Carlos Lahm Zidane Iniesta Xavi Alcantara Messi Ronaldo Ibrahimovic
1 4
Ivica_Osim8
Cuj Neymar ne bi ga izabro ni za najbolju klupu
1 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi