Mbappe je glavna meta najmlađih ljubitelja fudbala

Naredna generacija ga baš voli

Mbappe je glavna meta najmlađih ljubitelja fudbala

Francuski krilni fudbaler Kylian Mbappe postao je toliko poznat da teško može da normalno hoda ulicom.

Radi se o jednom od najboljih fudbalera svijeta koji ima samo 19 godina i koji je očigledno najdraži fudbaler mlađoj generaciji.

Kada se Mbappe pojavi na skupu gdje većinom vladaju mališani, nastane pravi haos. To možda i nije tako čudno ako uzmemo u obzir da je on najveća zvijezda od igrača koji imaju ispod 20 godina, pa je nekako godinama i najbliži mališanima sa fotografija.

Ukoliko nastavi pružati partije kao do sada, Mbappeova popularnost će vremenom sigurno rasti, a vrijeme će pokazati hoće li prestići Ronalda i Messija u tom segmentu.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi