I to smo vidjeli - Kylian Mbappe bukvalno pocijepao mrežu Real Sociedada

Postigao sjajan gol

I to smo vidjeli - Kylian Mbappe bukvalno pocijepao mrežu Real Sociedada

E. Oštraković

Nakon prvog poluvremena utakmice osmine finala Lige prvaka između Real Sociedada i PSG-a gostujući tim ima prednost od 1:0.

Obzirom da su u prvom susretu slavili sa 2:0 na svom terenu, čini se kako je već jasno da je PSG izborio prolaz u narednu fazu takmičenja.

Prvo poluvrijeme ponudilo je tri šanse od kojih je jedna na kraju pretvorena u pogodak, a strijelac je bio Mbappe.

Prvu priliku na utakmici u 10. minuti imao je Bradley Barcola koji je dobro šutirao ali golman domaće ekipe je sjajno reagovao.

[twitter]https://sportsport.ba/fudbal/kylin-mbappe-real-gullit/469938[/twitter]

Pet minuta kasnije PSG vodi sa 1:0. Dembele je upisao asistenciju, a Kylian Mbappe je bukvalno pocijepao mrežu Real Sociedada.

Oglasi

Gol Mbappea pogledajte OVDJE.

Odmah su se pojavile fotografije na kojima se jasno vidi da je od siline udarca pocijepana mreža.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Remiro je u 29. minuti zaustavio Mbappea da postigne i drugi gol na ovom susretu, a u nastavku akcije gosti iz Francuske imali su korner iz kojeg nisu uradili ništa ozbiljno.

Jasno je dakle da će proći dalje iz ovog duela, a pitanje je samo kojim rezultatom će na kraju utakmica biti završena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi