Francuzi objavili snimak: Mbappe se saigraču požalio na Neymara

Nešto ne štima

Francuzi objavili snimak: Mbappe se saigraču požalio na Neymara

E. Škorić

PSG je tim prepun zvijezda, gdje svako želi da bude na pozornici i da uživa u aplauzima.

Već je francuski velikan imao u svom rosteru brojne zvijezde, a ovog su ljeta stigli veliki igrači poput Messija, Sergija Ramosa, Wijanlduma, Donnarumme... Uz već starosjedioce Mbappea, Neymara, Icardija ili Di Mariju, jasno je da bi lako moglo doći do "eksplozije" u svlačionici usljed pretjerane važnosti pojedinaca.

PSG je sinoć na Parku Prinčeva pobijedio Montpellier s 2:0, očekivano, iako nije igrao Messi, a odmah nakon utakmice mediji u Francuskoj objavili su snimak Mbappea koji po dolasku na klupu svom saigraču Gueyjeu govori kako mu Neymar ne želi dodati loptu.

Evidentno je da je Mbappe ogovarao svog saigrača iz napada, a francuski mediji inzistiraju da je tokom meča zaista viđeno nekoliko situacija gdje je Neymar ignorisao slobodnog Mbappea, a u jednom trenutku su se čak sudarili na terenu, jureći i jedan i drugi na jednu loptu.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Postavlja se opravdano pitanje kako će trener Mauricio Pochettino uspjeti da sačuva mir u svlačionici ovog kluba, a mnogi već sada smatraju da spoj takvih zvijezda neće donijeti očekivane rezultate, prvenstveno se tu misli na osvajanje Lige prvaka.

[twitter]https://twitter.com/lucie_meryl/status/1441872835538993155[/twitter]

Top Komentari

karlhajncbrazzzo
Čuj Francuzi objavili snimak! :D
3 0
user1623149500
Vidi se kako Mbappe vec razmislja o Realu.Psg je trebao njega prodati ovo ljeto
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi