Mbappe: Nije vrijeme da osvojimo Ligu prvaka

Smatra zvijezda PSG-a

Mbappe: Nije vrijeme da osvojimo Ligu prvaka

Nogometaš Paris Saint-Germaina Kylian Mbappe smatra kako njegov tim još nije sazrio za osvajanje Lige šampiona.

Parižani već godinama dominiraju u francuskom šampionatu, međutim uz velika finansijska ulaganja predsjednik kluba Nasser Al-Khelaifi vjeruje da Paris Saint-Germain može osvojiti i 'ušati pehar' po prvi put u historiji.

Ipak, Mbappe smatra da njegov tim još zaostaje za Realom, Juventusom...

"Paris Saint-Germain raste iz godine u godinu, a i igrači napreduju zajedno s klubom. Možemo da razmišljamo o Ligi šampiona, to je posljednji korak i prirodno će doći jednog dana. Potencijal je tu, u jednom momentu ćemo ostvariti i taj cilj. No, nisam siguran da je sada vrijeme", kazao je Mbappe.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Mbappe je, podsjetimo, stigao na Park prinčeva u ljeto 2017. godine iz Monaca. Ove sezone je na 13 odigranih utakmica postigao 13 pogodaka i upisao šest asistencija.

Top Komentari

Miskolizac
jel glupo onako cisto da spomenem da su danas u hotelu u kojem radim Nasser Al-khelaifi i Pep Guardiola, cak sam Guardioli pozvao taxi s kojim je se uputio prema Bayernovim prostorijima. et cisto to ja onako kazem, inace hotel je The Charles Hotel :-D
1 5
gumenakita
Molio bih da mi objasnite sta znaci usati pehar?
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi