Mbappe odbio produženje ugovora i tako nagovijestio transfer

Marca tvrdi

Mbappe odbio produženje ugovora i tako nagovijestio transfer

A. Čaušević

Nema dileme da će Kylian Mbappe u narednim godinama postati najbolji igrač svijeta. 

Iako tek krajem mjeseca treba da napuni 21 godinu Mbappe je već sada pokazao izuzetan kvalitet te tako nagovijestio veliku karijeru.

Sjajni Francuz je već neko vrijeme velika želja Real Madrida, a Marca je objavila vijest koja bi mogla olakšati posao Kraljevima.

Naime, PSG za Mbappea ima novi ugovor, ali ovaj ofanzivac odbija da sjedne za pregovarački stol te uopšte ne želi da razgovara sa čelnicima francuskog kluba.

Pariški klub bi da Mbappe potpiše do 2025. godine uz platu od 25 miliona eura, međutim čelnici Svetaca za sada ne uspjevaju u svojoj namjeri.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Odbijanje Mbappea da produži ugovor jasan je nagovještaj njegovog transfera i želja da karijeru nastavi u inostranstvu.

Na posljednja dva susreta protiv Nantesa i Montpelliera Thomas Tuchel ga je zamijenio, francuski reprezentativac je to prihvatio s negodovanjem što su mnogi protumačili kao znak da je nezadovoljan u Parizu.

Top Komentari

Nele.
Sa njim i Hazardom uz ovakvog Benzemu Real bi bio nezaustavljiv.
0 1
Mase007
Logicno. Zna se to vec.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi