Mbappe: Ovo je novo iskustvo za mene, mada sam jednom bio u Srbiji
Mbappe je s mladom francuskom reprezentacijom gostovao u Kragujevcu i tada je zabio gol za pobjedu, pa mu je ovo drugi posjet Srbiji

Mladi PSG-ov napadač pred duel u Beogradu

Mbappe: Ovo je novo iskustvo za mene, mada sam jednom bio u Srbiji

Edmir Škorić, foto: EPA

U utorak navečer PSG gostuje u Beogradu ekipi Crvene zvezde u šestom kolu grupne faze Lige prvaka.

Novinarima se večeras u Beogradu obratio sjajni PSG-ov napadač Kylian Mbappe, koji se nada novoj pobjedi Parižana.

"Pokazali smo ove sezone da možemo da igramo mečeve u kojima je intenzitet veliki. Očekujem da to pokažemo i sutra uveče. Moramo učiniti sve da dobijemo ovaj meč. Igra iz meča protiv Liverpoola nije naš maksimum", kazao je najbolji mladi igrač Evrope, pa je dodao:

"Što se tiče saradnje sa Neymarom, ona je na sve većem nivou. Neymar je veliki igrač. On će pokazati svoje kvalitete koje će nam pomoći da ostvarimo dobar rezultat. Bitno je da trenira i igraće sutra".

Zatim je kazao da je već dolazio u Srbiju, kada je kao član mlade selekcije Francuske u Kragujevcu zabio gol za pobjed.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Dolazak u Srbiju je novo iskustvo na ličnom nivou za mene. U stvari bio sam u Kragujevcu. Pobijedili smo 1:0 i ja sam dao gol. Očekujem paklenu atmosferu", dodao je Mbappe.

Top Komentari

Ziky
5:0 za PSG budimo realni
5 6
Ingot
Razumljiva prognoza ali jesi tako tipovao i kad im je Liverpool dolazio u goste?
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti