Dest se izvinjavao Mbappeu, a on "ganjao" Albu: "Kad te sretnem na ulici ubit ću te"

Španska sapunica na Camp Nou

Dest se izvinjavao Mbappeu, a on "ganjao" Albu: "Kad te sretnem na ulici ubit ću te"

Endin Čaušević

Barcelona je sinoć doživjela težak poraz na svom terenu od PSG-a (1:4) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka.

Katalonci su poveli golom Lionela Messija iz penala, ali je PSG stigao do preokreta i ubjedljive pobjede.

Mbappe je pravio velike probleme igračima Barcelone, a posebno se to odnosi na desnog beka Sergina Desta koji uopšte nije imao rješenje kako da zaustavi napadača PSG-a.

Mundo Deportivo objavio je danas da su Mbappe i Dest imali verbalni okršaj u koji se na kraju uključio i Jordi Alba.

Dest se izvinio Mbappeu nakon jednog prekršaja, a Mbappe mu je samo poručio: "Nemoj da me diraš". Onda je došao Alba koji je rekao da se ne ponaša tako i da mu se Dest izvinio, ali Mbappe je svojim odgovorom šokirao lijevog beka Barcelone.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Kad te sretnem na ulici ubit ću te", poručio je Mbappe Albi koji na divno čudno nije odgovorio što je iznenadilo i Piquea. "Učiš kako da reaguješ Jordi", rekao je Pique, a zatim se obratio Mbappeu: "Koga ćeš ti da ubiješ?". Mbappe nije ni pogledao Piquea već je išao ka Albi i ponovio mu: "Kad te sretnem na ulici ubit ću te".

Pored sjajne utakmice ovih timova na Camp Nou smo gledali pravu špansku sapunicu, a najviše zbog toga što nema navijača na tribinama i razgovori igrača se itekako mogu čuti.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

AsmirM
Imas srece nije neki Balkanac bio mjesto Albe da ti mater je..be na toj ulici.
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti