Navijači Reala se hvataju za glavu: Hoće li Mbappe zbog ovoga ostati u PSG-u?

Činilo se da je transfer gotova stvar, ali...

Navijači Reala se hvataju za glavu: Hoće li Mbappe zbog ovoga ostati u PSG-u?

E. Ganibegović

Jednom od najboljih fudbalera današnjice, Kylianu Mbappeu, ugovor s PSG-om ističe na kraju sezone.

Njemu je prošlog ljeta propao transfer u Real Madrid, nije produžio ugovor s francuskim timom, pa su mediji uvjereni kako će talentovani Francuz na ljeto kao slobodan igrač potpisati za Kraljevski klub.

Također, prije nekoliko dana Real Madrid je PSG-u ponudio 50 miliona eura kako bi ovaj fudbaler odmah došao u Španiju, no od toga, barem za sada, nema ništa.

"Ne prelazim u Real Madrid u januaru. To se sigurno neće dogoditi. Igrač sam PSG-a, tu sam sretan i 100 posto ću završiti sezonu kao igrač PSG-a. Dat ću sve od sebe da s PSG-om osvojim sve moguće trofeje. Imam veliko poštovanje prema klubu i saigračima", rekao je Mbappe.

Ranije danas prenijelo smo vijest francuskog RMC Sporta da će naredni trener PSG-a biti nekadašnji menadžer Real Madrida, Zinedine Zidane.

Daily Mirror sada tvrdi kako se PSG nada da će dolaskom Zidanea na klupu moći uvjeriti i Mbappea da ostane, s obzirom na to da je mnogo puta ranije izjavljivao da mu je Zidane najveći fudbalski uzor.

Bile bi ovo katastrofalne vijesti za navijače Real Madrida, koji su Mbappea već vidjeli kao novog igrača Los Blancosa. 

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Podsjetimo, Mbappe je u PSG stigao iz Monaca u ljeto 2017. godine i s Parižanima četiri puta bio prvak Francuske, no sljedeći izazov je Liga prvaka u kojoj je najdalje dogurao do finala gdje ih je 2020. godine porazio minhenski Bayern.

Ove sezone je na 25 utakmica postigao 18 golova i saigračima podijelio 15 asistencija.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klicko
Nemojte molim vas.Neka pređe u taj fašistički poluklub.Govorim to zbog navijačica penal madrida koji će plakati i bježati će sa časova u školi
3 15

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi