Fotografije su uvijek govorile više od riječi i Kylian Mbappe ne mora više ništa poricati
Foto - EPA

Izuzetan odnos sa legendama Reala

Fotografije su uvijek govorile više od riječi i Kylian Mbappe ne mora više ništa poricati

M. Šljivak

Kylian Mbappe odveo je Francusku do pobjede u utakmici protiv Hrvatske na Maksimiru.

Čudesni napadač PSG-a zabio je gol za 1:2 i trijumf svoje selekcije, a pažnju španskih medija privukla je situacija na kraju utakmice.

Mbappe je prišao Luki Modriću, srdačno se pozdravio sa njim, a zatim su na društvenim mrežama iskazali veliko poštovanje.

S obzirom na to da je i prije nekoliko dana imao srdačan odnos i sa još jednom, doduše bivšom legendom Real Madrida, Cristianom Ronaldom, španski mediji su uvjereni kako je ovo jasan znak da se Mbappe priprema za transfer.

Kraljevi silno žele dovesti Mbappe. U akciju njegovog dovođenja navodno će krenuti narednog ljeta i neće biti nikakvo iznenađenje ako 21-godišnja zvijezda obuče dres Reala u ljeto naredne godine.

Međutim, tamo ga po svemu sudeći neće dočekati Modrić. Hrvatskom veznjaku ističe ugovor i za sada nema nikakvih naznaka da će ga produžiti.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Nakon svega Mbappe ne mora više ništa poricati vezano za Real Madrid. Očigledna je želja da igra za ovaj tim, a on ju je prenio preko legendi ovog tima.

Ostaje nam da vidimo hoće li mu se san i ispuniti....

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

felix__27
Jedan od vaši abnormalni zaključaka.. Koliko ih je bilo ljetos pff
3 2
Sloboda
Po ovim slikama jedino jasno da su *****i i da ne drže ostojanje...
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije