Torino 'gazi', a trener Mihajlović bijesan kao ris
Foto: Screenshot

Zbog greške svojih pomoćnika

Torino 'gazi', a trener Mihajlović bijesan kao ris

Torino je jučer s ubjedljivih 3:0 savladao Sassuolo. Međutim, uprkos sjajnoj igri svojih fudbalera, trener Torina, Siniša Mihajlović je bio izuzetno bijesan i to na svoje pomoćnike Attilija Lombarda i Castellazzija.

Naime, igrala se 81. minuta kada je, pri vodstvu svoje ekipe od 1:0, Mihajlović želio izvršiti izmjenu, ali su njegovi pomoćnici napravili grešku i delegatu prijavili pogrešnog igrača za istu.

Mihajlović je želio iz igre izvesti Joela Obija, ali je umjesto njega izašao Thomas Rincon. Srbijanski stručnjak je bio toliko bijesan da je pokušao "ugurati" Rincona natrag u igru, ali mu delegat to, naravno, nije dozvolio.

Mihajlović je bio izuzetno grub i prema svojim pomoćnicima, ali je zanimljiva činjenica da je upravo Obi, kojeg je želio zamijeniti, postigao treći gol za svoju ekipu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Utakmicu mogu odlučiti i najmanji detalji, zbog toga se ovakve greške ne smiju dešavati. Možda svojim pomoćnicima nisam najjasnije rekao ko treba da izađe, ali je valjda bilo logično da to treba biti Obi...Žao mi je zbog reakcije, ali ja sam takav", izjavio je Mihajlović nakon utakmice.



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi