Newcastle ima novi plan: Glavne mete su u Seriji A
FOTO: EPA

Žele dvojac iz Juventusa

Newcastle ima novi plan: Glavne mete su u Seriji A

H. Zilić

Newcastle je nedavno imenovao novog trenera, a to je Eddie Howe.

Javnost sa nestrpljenjem očekuje prve poteze arapskih vlasnika kada su u pitanju transferi igrača.

Dosta se imena povezivalo sa Newcastleom posljednja dva mjeseca, a Svrake bi na zimu mogle postati jače za dvojac iz Juventusa.

Naime, na radaru tima sa St. Jamesa Parka su Weston McKennie i Aaron Ramsey prenose ostrvski mediji.

Ramsey se i ranije spominjao kao moguće pojačanje Newcastlea, tačnije Velšanin je velika želja Eddiea Howea, a sada bi u paketu mogao doći i McKennie.

Potražite više informacija na temu Premier league:

McKennie ima ugovor sa Juventusom do 2025. godine, Ramsey do 2023.

Prema pisanjima pomenutih medija Svrake bi Staroj dami za torinski dvojac ponudili oko 70 miliona eura, ali problem bi mogao biti i interes Aston Ville za Ramseya, jer ga Steven Gerrard novi menadžer tima iz Birminghama također želi vidjeti u svojim redovima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi