Meč kantonalne lige u našoj zemlji odigran pod svjetlošću reflektora

Uzbudljivo je bilo u Međugorju

Meč kantonalne lige u našoj zemlji odigran pod svjetlošću reflektora

S. Mlaćo

U nižim ligama naše zemlje zaista iz vikenda u vikend može vidjeti mnogo loših stvari. Fudbal je nekako u većini slučajeva u drugom planu, pa prostora dobijaju napadači na sudije, "nestašni" nogometaši koji sami traže pravdu, a vrlo često svojih pet minuta 'dobija' i publika.

Ipak, postoje i pozitivni primjeri. Jedan takav dolazi iz Međugorja gdje su sinoć snage odmjerili Iskra i Međugorje. Bilo je 4:1 za Iskru, a susret je iako se radilo o Kantonalnoj ligi odigran u noćnom terminu pod reflektorima jednog od terena sjajnog kompleksa Sport Centra.

Susret je počeo u 19:45, te su nogometaši oba tima zaista mogli da uživaju u pravom ambijentu na kojem im mogu pozavidjeti i kolege sa viših rangova takmičenja u našoj zemlji.

Iskra je na kraju slavila 4:1, iako je na pauzi bilo 1:1, a treba dodati i da sarajevski Biser član Kantonalne lige Sarajevo također svoje mečeve igra pod svjetlošću reflektora u Halilovićima.

Top Komentari

Medo-Brundo
Kongo je ispred nas jedno 150 godina.
1 0
DRZ
e cuj "dobija", hahahahahahahhaahahah
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi