Meč pod lupom Saveza: GOŠK bez prvog strijelca lige, Zvijezda bez četvorice

Meč u Gabeli se igra u nedjelju

Meč pod lupom Saveza: GOŠK bez prvog strijelca lige, Zvijezda bez četvorice

S. Mlaćo

Jedan od derbija 8. kola Prve lige FBiH igra se u nedjelju u Gabeli. GOŠK na svom terenu dočekuje Zvijezdu iz Gradačca.

Gabeljani su se iz Bihaća vratili sa tri važna boda, dok je Zvijezde kući poražena od Olimpika sa 2:0.

Problem za GOŠK svakako će biti neigranje prvog strijelca lige Anesa Mašića koji je do sada postigao šest pogodaka.

Mašić je u Gabelu stigao na posudbu iz HŠK Zrinjski što se pokazalo kao pravi potez. Ipak, u Bihaću je dobio žuti karton i neće biti na raspolaganju treneru Gagri, što će svakako biti veliki problem za GOŠK.

U problemima je i Zvijezda s obzirom da pravo nastupa nemaju čak četvorica nogometaša. Armin Jazvin zbog crvenog kartona, a zbog tri žuta Eldin Fačić, Davor Arnautović i Husein Musić.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Nedjeljni meč u Gabeli sigurno će biti pod lupom organa NS FBiH, a pravdu će dijeliti sudije sa Premijer lige naše zemlje.

Glavni sudija je Danijel Bojo (Kiseljak), a njegovi pomoćnici Momaer Čaušević (Sarajevo) i Josip Čolić (Kupres). Četvrti sudija je Goran Paradžik (Ljubuški), dok je delegat Mensud Drljević (Goražde).

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

dosadnoje
Pa ja lod lupom saveza jer je Olimpiku jedini konkurent za ulazak u PL GOŠK, i zato ce ta lupa dodatno da poveca razliku izmedju olimpika u goska u bodonoj razlici, sto nisu utakmice Olimpika pod lupom, zato sto Plasticari moraju uci ove godine
1 0
Mostar
Eto vam sanse gube na Otoci
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi