Oglasio se Messijev "krvnik": Uopšte se ne čujem s njim

Između njih se svašta dešavalo na terenu

Oglasio se Messijev "krvnik": Uopšte se ne čujem s njim

E. Čaušević

Lionel Messi je u svojoj dosadašnjoj karijeri imao nekoliko teških protivnika na terenu, ali sigurno da se niko ne može porediti s Garyjem Medelom.

Messi i Medel su u prošlosti imali nekoliko žestokih okršaja na terenu, a gotovo svaki put krivac za to bio je Čileanac. Posljednji put na terenu su se sukobili prošlog ljeta na meču Copa Americe.

Tada je Medel provocirao Messija koji je ni kriv ni dužan dobio crveni karton, a njihova svađa nastavila se i nakon meča. Sukobi ovog dvojca bili su jako česti dok je Medel nosio dres Seville i tada je sve počelo.

No, u razgovoru za španske medije Medel je otkrio da se zaista divi Messiju kao igraču, ali da jednostavno na terenu je to druga priča.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Nisam uopšte u kontaktu s Messijem. Ono što se desi na terenu tu i ostaje. Njemu se zaista divim kao igraču. Imali smo neke sukobe u prošlosti, ali kada napustimo teren sve se to zaboravi", rekao je Medel.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi