Vidal prekinuo šutnju: Ne želim ići nigdje
Foto: EPA

Mediji ga selili u Inter

Vidal prekinuo šutnju: Ne želim ići nigdje

Čileanac Arturo Vidal konačno se oglasio nakon silnih napisa o odlasku iz Barcelone.

Vidal od dolaska iz Bayerna nije baš kliknuo na Nou Campu, ne toliko zbog nastupa, koliko zbog nedostatka minutaže i povjerenja koje je želio.

Zbog toga se prethodnih mjeseci intenzivno pisali o tome da želi napustiti Barcelonu, a mnogi su ga selili u Inter, gdje je trener Antonio Conte s kojim je uspješno sarađivao još u Juventusu.

Ipak, u međuvremenu priča se promijenila i Vidal ne želi ići nigdje.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"U Barceloni mi je jako lijepo. Tu se osjećam ugodno i imam puno prijatelja u svlačionici. Želim ostati, osjećam se spremniji nego ikad", poručio je Vidal.

Za Vidala se pored Intera još interesovao Newcastle.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti