Mediji u Engleskoj optužili igrače Brightona da su partijali noć pred utakmicu sezone

U Liverpoolu im to neće oprostiti

Mediji u Engleskoj optužili igrače Brightona da su partijali noć pred utakmicu sezone

Endin Čaušević

Brighton jučer nije uspio da zaustavi Manchester City i tako pomogne Liverpoolu da konačno dođe do titule prvaka Engleske.

Fudbalski svijet jučer je pomno pratio utakmicu Brightona i Manchester Cityja jer bi eventualnim osvajanjem bodova Brighton pomogao Liverpoolu da nakon skoro 30 godina osvoji titulu u Premiershipu.

Brighton je dobro počeo i poveo sa 1:0, ali je City potom zaigrao fantastično i na kraju pobijedio sa 4:1, te odbranio trofej prvaka Engleske.

Navijači Liverpoola bili su tužni nakon utakmice što Brighton nije pružio jači otpor Cityju, a nakon svega su ih čak optužili da u ovu utakmicu nisu ušli baš najspremniji.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Naime, u javnosti se pojavila informacija da su igrači Brightona noć prije utakmice "zaglavili" u jednom noćnom klubu, te da su se zabavljali do ranih jutarnjih sati.

Mediji koji su naklonjeni Liverpoolu su ih optužili da su se opijali noć pred najvažniju utakmicu sezone, te da su već tada odlučili prvaka Engleske. No, stara izreka kaže ko gubi ima pravo da se ljuti.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti