Medunjanin donio odluku o nastavku karijere

Potpisao novi ugovor

Medunjanin donio odluku o nastavku karijere · Zvanično

Haris Medunjanin (33) i u narednoj godini će 'fudbalski hljeb' zarađivati u Sjedinjenim Američkim Državama.

U MLS ligu ovaj bivši reprezentativac BiH je stigao u januaru prošle godine, a nakon zapaženih nastupa u Philadelphiji Union nagrađen je novim ugovorom koji će važiti do kraja 2019. godine.

Zadovoljstvo nakon produženja saradnje s ovim američkim klubom nije skrivao ni sam Medunjanin.

"Jako sam sretan u Philadelphiji Union. U klubu sam od samog početka dočekan na najbolji mogući način, osjećam se ugodno, tako da se radujem što ću ovdje igrati i naredne godine", rekao je Haris Medunjanin.

Medunjanin je za Philadelphiju Union dosad odigrao 52 zvanične utakmice u kojima je postigao četiri pogotka uz 10 proigravanja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi