Medunjanin se ne vraća u Philu, od januara u novom klubu
EPA

Bivši reprezentativac BiH

Medunjanin se ne vraća u Philu, od januara u novom klubu

Epizodi Harisa Medunjanina u Philadelphiji Union je došao kraj, javljaju američki mediji.

Nekadašnji reprezentativac BiH za Philadelphiju Union je nastupa od 2017. i važi je za jednog od najvažnijih fudbalera u ovom timu, no kako mu uskoro ističe ugovor, mnogi se pitaju hoće li ostati.

Posljednje informacije iz SAD-a govore kako je vodstvo Philadelphije odlučilo da ne produži saradnju s Medunjaninom, koji će tako od januara biti u mogućnosti da kao slobodan igrač nađe novi klub.

Bilo je opcija da Medunjanin ostane u MLS-u, posebno jučer kada je održan ekspanzijski draft na kojem su igrače iz ostalih klubova mogli birati 'novajlije' Inter Miami i Naswille, ali naš fudbaler, koji je bio na listi nezaštićenih fudbalera Philadelphije, nije izabran.

Medunjanin je nedavno izjavio kako uprkos tome što ima 34 godine ne razmišlja još o prekidu karijere, a koja će biti njegova naredna adresa nakon SAD-a, ostaje da se vidi.

Inače, u Philaldephiji Union je Medunjanin godišnje zarađivao 545.004 dolara.

Top Komentari

Gala
Željo jedna od opcija ;)
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi