Medunjanin u kombinacijama za meč na Nou Campu?

Deportivo se sastaje sa Barcelonom

Medunjanin u kombinacijama za meč na Nou Campu?

Haris Medunjanin je jedan od rijetkih evropskih fudbalera koji imaju veću minutažu u reprezentaciji nego u klubu za koji nastupaju.

Vezni fudbaler Deportiva je ove sezone bio u drugom, pa i trećem planu trenera Victora Sancheza del Ama, a u plavo-bijelom dresu je nastupio tek jednom i to u Kupu kralja prije nekoliko dana.

Ipak, postoje naznake da će Haris Medunjanin dobiti veću priliku za igru u narednom periodu. Prema pisanju španskih medija, postoji opcija da naš reprezentativac svoje prve minute u ovoj sezoni Primere sakupi na Nou Campu, gdje će Deportivo gostovati za vikend.

Potražite više informacija na temu La Liga:

U dosadašnjih 14 odigranih kola, Medunjanin je u konurenciji za utakmicu bio samo u 10. kolu, kada se Deportivo sastajao sa Atletico Madridom, dok je preostalih 13 utakmica odgledao sa tribina.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.