Mehanović stvorio efikasan Rudar: Protiv Igmana nema kalkulacija!

Rudar na maksimalnom učinku nakon dva kola

Mehanović stvorio efikasan Rudar: Protiv Igmana nema kalkulacija!

S. Mlaćo

Rudar je nastavio sa sjajnim igrama u novoj sezoni Prve lige FBiH. Kakanjci su danas savladali Radnik 3:1 i zasluženo nose tri boda iz Hadžića.

Bećir Mehanović je odlično sklopio kockice, te navijači mogu i moraju biti zadovoljni.

"Teška utakmica, Radnik je čvrsta ekipa, mlada, te fizički dobro pripremljena. Teška pobjeda bez obzira što je rezultat na kraju 3:1", kazao je Mehanović za SportSport.ba.

U narednom kolu u Kakanj stiže Igman koji sa klupe predvodi bivši trener Rudara Fadil Hodžić. Nema sumnje da se očekuje kvalitetan meč.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Na domaćem terenu mi nemamo kalkulacija. Moramo dati maksimum, a tako će biti i u toj utakmici. Ne vidim razlog da rezultat ne bude povoljan za nas".

Mehanović je dodao da Rudar ide iz utakmice u utakmicu, te da će sve učiniti i da nakon tri kola bude na maksimalnom učinku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi