21

Komentari (21)

AmaRam4
hahaha oj Horde I Army su najaktivniji tastatura huligani trenutno u državi!!
Benjamingst
Zeljo je za mene favorit za prvaka. Navijac sam Sarajeva I treba biti iskren I reci da je Sarajevo lose ove godine.
E.Car
istina. Tako je komšija
Benjamingst
E car cemu mrznja, ja kazem iskreno a tebi hvala komsija sport ljude spaja.... pozdrav drug!!!
Bosanos
Brat moj najjaci!
milivoje
Razvalili ih,realno
MirzaBarucic
Radnik se nije sastavio s loptom jarane. Samo fulaju puno šansi, obiće im se od glavu.
Plavi orkestar
Bravo Mehmede.Covjek miran i tih.Igra i ne zaprdjuje.Majstor.Poštujem ga i cjenim i zbog nacina na koji igra i zbog ponašanja na terenu.Ovaj covjek i kad karijeru završi mora ostati u Zelji.
Disha
Evo malo pogleda ovu tkz utakmicu.Kakvi amateri i neznalice igraju u ovoj vuko****ni to je cudo jedno.Ko ovaj fudbal moze opet pogledati svaka mu cast.
MirzaBarucic
Čekaj, Željo dominirao cijelu utakmicu, morao uvaliti još najmanje tri gola, i to kao ne valja. To su amateri :) Pa ovi su vas amateri ponizili na Grbavici. O čemu pričaš?
Plavi orkestar
A ti ne gledaj.Uvijek imaš izbor.BiH nikad nije bila vuko****na.Bila a i sad je po mnogo cemu ispred od onih tamo gdje si ti gradjanin šestog reda.Sto papci vode ekonomiju i politiku je sasvim nešto drugo i zbog toga smo tu gdje jesmo.
tbra
veze ti nemas sa zivotom drug
Rus
Idi peri svabi wc
MirzaBarucic
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti