Sušić: Sa Baždarevićem nisam imao posebne odnose, nadam se saradnji sa Prosinečkim

Drugi dio sezone provest će u Antwerpu

Sušić: Sa Baždarevićem nisam imao posebne odnose, nadam se saradnji sa Prosinečkim

Samir Mlaćo

Royal Antwerp za drugi dio sezone posudio je bh. reprezentativca Tina Svena Sušića. Genk je odlučio poslati Sušića na posudbu, a Antwerp će na kraju imati opciju da i otkupi ugovor ovog 25-godišnjeg veziste.

Sušić je za BiH upisao osam nastupa, a u razgovoru sa hrvatske medije dotakao se i odnosa sa sada već bivšim selektorom Zmajeva Mehmedom Baždarevićem.

"Odnosi su bili ok, ništa posebno, ali korektni. Uvijek sam bio u krugu reprezentacije, sada je na meni da se u Antwerpu izborim za mjesto i igram, a onda je na izborniku da odluči hoće li me zvati ili ne. Naravno da u posljednje vrijeme nisam zaslužio poziv, dok ne igraš standardno, ne možeš biti pozvan u reprezentaciju", kazao je Sušić.

Na klupi Zmajeva će sjediti Robert Prosinečki. Sušić o njemu govori biranim riječima.

Potražite više informacija na temu Jupiler league:

"Sjajna vijest, svi znamo o kome se radi. Svi o njemu pričaju samo pozitivno i vjerovatno će to biti odlična priča. Za mene je to dobra opcija, vjerujem da će BiH napraviti pravi rezultat. Nadam se da i da ćemo nas dvojica uskoro početi sarađivati. To je sad na meni", jasan je Sušić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi