Velež remizirao sa Sarajevom

Ćosić: Šteta što nismo dali gol

9

Komentari (9)

rodjak
izvinite nasi dragi prijatelji iz sarajeva sto smo uzeli bod na svom terenu,a ako se ljutite onda ce mo vam pustiti drugi put da nas nakantate jbga ,samo se nemojte ljutiti previse na nas sve ce mo vam udovoljiti .
Ende
Kako cete dati gol kad sansu kako treba stvorili niste , a nasuprot tome, vile vas nosale i precka i stativa spasavali.
Ajax11
Brandao imao jednu šansu i on nešto prica...zahvali se Harisu sto tekma nije bila riješena u prvi 45 min
Tarik_Hakalo
@Ajax11 au, možeš si misliti kakva ste vi sila od ekipe. Pokušavate već 28. god da prodjete kvalifikacije EL hahaha i svaki put vas Celtic spusti na zemlju.
rabodimis
@Tarik_Hakalo Ja ba, sram nas bilo od Celtics izgubit.. Ko vas spusta na zemlju ? Jel jos uvijek Olimpik ? Dodje vas 2000 na Otoku ko da sa Manchesterom igrate a ne sa klubom koji ima 5 navijaca..
kokoalo
IMALI STE SRECE STO NISTE PRIMILI 2 GOLA NAJMANJE!!
rabodimis
Skupite se izmedju sebe, pocastite Handzica, nemojte bit su*ci.. On je igrac utakmice za Velez..
Tarik_Hakalo
Nemate pojma, zalaganje vam 0 na terenu!!
bistrik87
kako cete dati kad niste imali postene sanse
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti