Ćosić: Šteta što nismo dali gol

Velež remizirao sa Sarajevom

Ćosić: Šteta što nismo dali gol

E. Škorić

Mehmed Ćosić komentarisao je remi njegovog Veleža i Sarajeva.

Sarajevo je dominiralo u prvom dijelu, ali je u drugom ostalo bez Benjamina Tatara, a na kraju velike borbe i silnih prilika ostalo je 0:0.

"Dosta teška utakmica protiv lidera na tabeli. U prvom poluvremenu nismo našli adekvatne odgovore na njihove napade, ali hvala Bogu nismo primili gol. U drugom poluvremenu smo se malo oslobodili, igrali našu igru i šteta što nismo dali gol", rekao je Ćosić, dodavši:

"Nema lagane utakmice. Nama ostaje da damo svoj maksimum bez obzira protiv koga igramo".

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ajax11
Brandao imao jednu šansu i on nešto prica...zahvali se Harisu sto tekma nije bila riješena u prvi 45 min
8 1
rabodimis
Skupite se izmedju sebe, pocastite Handzica, nemojte bit su*ci.. On je igrac utakmice za Velez..
7 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi