Eldar Mehmedović na radaru Sarajeva

Priželjkuju ga na Koševu

Eldar Mehmedović na radaru Sarajeva · Saznajemo

E. Oštraković

Ekipa Slobode iz Tuzle jučer je napustila Premijer ligu BiH i naredne sezone igrat će u nižem rangu, tačnije u Prvoj ligi Federacije Bosne i Hercegovine.

Veliko je pitanje da li će neko od igrača i naredne sezone ostati u Slobodi posebno zbog toga što u upravi nisu zadovoljni igrama nekih igrača.

Ipak, jedan od najboljih pojedinaca u ovoj sezoni u ekipi Slobode bio je mladi Eldar Mehmedović koji neće ostati u Tuzli.

Naime, kako neslužbeno saznajemo, Mehmedović će svoju karijeru nastaviti u Sarajevu i velika je želja Mirze Varešanovića.

Naime, mladi fudbaler Slobode je ove sezone pružao sjajne partije, a sve to su prepoznali u Sarajevu te ga žele u svojim redovima.

Ipak, to nije jedina ponuda koju Mehmedović ima na svom stolu, jer ima i neke ponude da ide van granica naše zemlje, ali nezvanično je najbliže odlasku na Koševo.

Ove sezone Mehmedović je upisao 28 nastupa za Slobodu, te je postigao pet golova, a neki su bili zaista fenomenalni.

Važno je dodati i to da je Mehmedović veoma mlad fudbaler i da ima 20 godina, a može igrati na pozicijama prednjeg veznog i desnog krila.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Iako ima samo 20 godina Mehmedović je već u Premijer ligi Bosne i Hercegovine odigrao 50 utakmica i jasno je da je vrijeme za iskorak u karijeri.

Sigurno je da bi odlazak u Sarajevo bio upravo to za njega, a na Koševu smatraju da bi upravo on mogao biti pun pogodak za narednu sezonu.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nakopitam
Onda ugasite akademiju ako cete pojacanja traziti u domacoj ligi, GLUPI BOSNJACI!!!!
1 7
Skender
Dobro dosao u FK Sarajevo. Trebalo ga je jos zimus dovesti. On je pravi igrac za nas. A mogao bi jos jedan iz Slobode doci na Kosevo. Mislim da je onaj junior kapetanovic/
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi