Meho Kodro ima novi klub?

Vraća se na trenersku scenu

Meho Kodro ima novi klub?

Proslavljeni bh. fudbaler Meho Kodro vraća se trenerskom poslu nakon više od dvije godine.

Nekadašnji trener Sarajeva i selektor reprezentacije BiH posljednji angažman je imao u Švicarskoj, gdje je od 2016. do 2018. godine vodio Servette, a zemlju čokolade i satova sada bi se mogao vratiti.

Informacija je to koju prenose tamošnji mediji, navodeći kako je Kodro jedan od kandidata da preuzme Lausanne-Ouchy na čijoj bi klupi trebao naslijediti Andreu Binotta.

Kontakti između Kodre i ovog švicarskog drugoligaša navodno traju već nekoliko sedmica i sve bi trebalo biti kompletirano vrlo brzo, a prednost našem stručnjaku je što danas poznaje ligu, što nije bio slučaj kada je došao u Servette.

"Vrijeme je idealno. Kodro može okončati sezonu bez pritiska, a potom, po svom ukusu, napraviti tim za narednu", navode Švicarci.

Lausanne-Ouchy se u Challenge ligi nalazi na sedmoj poziciji. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti